İlk Yayın

Merhabalar ^^ Ben Tuğba. Uzun süredir( aslında o kadar da uzun sayılmaz.) wattpad adlı uygulamada yazarlık yapıyorum. Güzel kurgularımın olduğunu düşünüyorum ve tabiî ki kusursuz değilim. Burada hem muhabbet eder hem de kitaplarım hakkında konuşuruz diye düşünerekten açtım. Samimi sıcak bir ortam olsa güzel olmaz mı? Sadece kendi kitaplarım hakkında konuşmayı düşünmüyorum birçok kitap hakkında da muhabbet edebiliriz bence. Tamam, hadi hemen başlayalım demiyorum her şey zamanla!
Pekâlâ, bu wattpad da ne? Diye soranlar olabilir hemen cevap vereyim: Acemi yazarların eserlerini yayınlamaya fırsat veren bir platform. Gerçekten harika bir durum bu! Lakin bunu hor kullanan kişi sayısı da az değil… (her neyse konumuz onlar değil.)
Kendimi size tanıtayım. Üçüncü sınıftan bu yana (ilkokul) kalemi elinden düşmeyen şuan 20 yaşında bir yazar adayıyım.
On bir yıl Adana Karataş da yaşadım ve inanın çok güzel bir sahili var. Umarım hala öyledir. Yedi yıl Osmaniye Kadirli de yaşadım çok güzel dostluklar edindiğim lise çağımın şehri… Ve şuan ise Bolu da oturuyorum. Üniversiteyi burada kazandım da. Umarım sizlerde üniversite kazanırsınız.(Kazananlarınız ise seviyeli ve güzel şekilde zamanını değerlendirmesini ümit ederek konuma geri dönüyorum.)

Birçok kategoride kitap yazmak istiyorum ve bu amacıma doğru ilerlemekteyim. Açık konuşmak gerekirse önümde çok uzun bir yol var. Umarım bu yolda beni yalnız bırakmazsınız! Tanıtım bu kadar yeter. Buradan muhabbet amaçlı çok şey paylaşmayı düşünüyorum. Çok toyca yazdıysam özür dilerim canlar çünkü ilk defa böyle bir yerde böyle bir şey yazdım.
İLK YAYIN sırf buna özel yazdığıma hala inanamıyorum. Hayırlı günler ve başka paylaşımlarda görüşmek üzere!

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

İlk Davam: Kuyu Prensesi

PES ETME! SAVAŞ